Novi Sad
04.04.2012.
16:15 > 16:16
Na Novom groblju sahranjena je novinarka Televizije Delta, Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci "Kontrast".
  • 06.04.2012 06:32
    vojvodina
    nisam majin fan, daleko od toga , ali koliko sem ja sećam ona je držala govor na sahrani žrtava Laundža
  • Nena

    04.04.2012 21:25
    Samo zajednickim snagama mozemo sve!
    Saosecam se sa Vasom boli, gospodine Branko! Budite sigurni da ce svi Novosadjani stati uz Vas i da cemo zajedno da istrajemo u toj Vasoj odluci - da se nastradalima digne spomenik! Bar na taj nacin da im se zahvalimo sto su bili deo nas!
  • TAMARA

    04.04.2012 21:00
    Pavlicicu predaj se dogorelo je! Koliko jos zrtava treba da bude da bi odgovorni platili za sve do sad? I mars u Beograd jer ti ovde nije mesto.
  • Prijatelj

    04.04.2012 20:57
    RECI NA SAHRANI
    Postovani O21, od Vas se ošekuje pošto niste
    na platnom spisku DS i gradjani Novog Sada Vama najviše veruju, da obajvaite šta je otac, pokojne Tamare, opraštajući se od nje rekao. Slomljen bolom kao otc, ali razuman kao pravnik javno je opravdano prozvao gradsku vlast, i to pred Pavličićem i ostatkom svite.Objavite govor nije trajao duže od 60 sekundi, ali je bio veoma poučan.Svaki normalni gradonačelnik bi se javno izvinuo i dao ostavku, ali ovaj ..... NE. Lakše je okriviti elektičara, po toj glupoj demagogiji krivi su i svi taksisti jer su dovezli tu neserćnu decu na mesto gubitka života, pa jel oni misle da su građani Novog Sada retardirani. E PA NEĆE MOĆI
  • 04.04.2012 20:00
    pavlicic se maskira u ozaloscene
    ne da deli nego je najodgovorniji, prosto je neverovatan bezobrazluk da se pojavio na sahrani, stvarno su osiljeni, slepi, bezobrazni...ubiju svojom nesposobnoscu da rade ono na sta ih niko silom nije dovukao pa oplakuju na sahrani...zlo nad najvecim zlom.
  • Anonimus

    04.04.2012 19:11
    @Anonimus koji ne voli Pavlicica
    Skroz si u pravu brate. I on deli odgovornost. Pre par nedelja kad je bila godisnjica Loungea, Pavlicic je rekao da je proslo 5 GODINA! 5! Eto koliko je njemu stalo.
  • 04.04.2012 19:03
    @vojvodina - vojvodina
    Nisam član nikakve stranke, već poznajem roditelje jedne od stradalih! Ti si taj koji bez osnova brani najgoreg gradonačelnika u istoriji Novog Sada. On je trebao da dobije 30 dana za početak, sve zajedno sa gradskim inspektorima, načelnicima inspekcijskih službi i ostalima koji su dozvolili tom lokalu da radi bez dozvola. Nije gradonačelnik počasna funkcija, već radno mesto u javnoj službi. Namerno loše činjenje ili nečinjenje onoga što je po zakonu bio dužan kao i oni njemu podređeni, nosi sa sobom i mogućnost krivične odgovornosti, kada dovede do nečije smrti.
  • ja

    04.04.2012 18:54
    ma da
    a zašto je Pavličić kriv za požar. Prvo razmisli šta ćeš da napišeš pa onda lupi glupost. OMG da li uvek moraju da se spominju političari, pa čak i na ovakve tekstove. Ako se malo raspitaš nije Pavličić 2001. godine doneo novi Zakon da se kafedžije prijave u APR i da mogu da rade bez predhodne provere inspekcije. Takođe protivpožarna nije pod ingerencijom Grada, nego Republike. Ko je onda kriv za Radnički, hotel Putnik i Laundž?????
    PS nisam u DS-u niti sam njihov simpatizer
  • Andrla

    04.04.2012 18:48
    @Vojvodina
    Nije ti ovo mesto da promovišeš Pavličića... Pustite politiku i bolje na komentarišite ovakve vesti ako nemate granicu.
  • vojvodina

    04.04.2012 17:13
    vojvodina
    a zašto da ga bude sramota? Pa što se radikalska gradonačelnica Maja Gojković nije pojavila na sahrani one dece koja su stradala u Laundžu...... pa nije Igor Pavličić toliko nekuturan kao neki koji dok su dan žalosti i celu ovu tragediju koristili kao izbornu propagandu i pljuvali po gradonačelniku, kojima (a pri tome mislim na SNS) nije ništa sveto, a zašto se i čuditi uopšte kada znamo vrlo dobro ko su, čiji su to bili učenicii kako su pre 20 godina rame uz rame sa kumom vojvodom ratovali po regionu.....
    I zašto je on krivac? Jel on zapalio club? eee kada se spuste nadležnosti na lokalnu samoupravu grad će i da reaguje, kada se smene neki inspektori ovo se više neće desiti a za sve to se pita Beograd a ne Novi Sad, e kada se bude pitao Novi Sad i kada dobije izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast to će se i desiti, kada se vrate sve nadležnosti koje su joj pripadale ustavom iz 1974.godine,a ono što joj je ustavom ´90tih godine milošević i njegovi saborci oduzeli.... i zato tišina !!!!
  • Buba

    04.04.2012 16:58
    Crni prvi april
    Novosadjani se za prvi april vise nece smejati salama.. Palicemo svece i nositi cvece..
  • 04.04.2012 16:36
    Dragi gospodine Branko
    Nismo se upoznali ali saosećam sa Vašom i boli cele vaše familije kao i sa familijama svih preminulih. Na volju redakciji da li će ovo da objavi, ali kunem Vam se Bogom da ću prvi doći sa kantom benzina u ruci da zapalimo i zatremo to zlo - samo pozovite. Pa neka robijam koliko god odrede. Neka Gospod svima podari večni mir i pokoj.
  • 04.04.2012 16:36
    Kako Pavličića nije sramota da se pojavljuje na sahrani, kada je upravo on jedan od glavnih krivaca za tragediju?
  • LDR

    04.04.2012 16:34
    I treba da im se podigne spomenik na tom mestu. Hocu da jednog dana pokazem i ispricam svojim unucima sta se tu desilo i da se oni iznenade kad cuju kakve su se uzasne stvari desavale u moje vreme. Da im ta prica bude sokantna za 50 god.
  • Slo

    04.04.2012 16:21
    Jako tuzno je bilo...povicaj u miru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna